На чекор

ДО НОВ ДОМ

Добредојдовте на нашата интернет страница за недвижности
Последно додадени недвижности

шифра: 195

Се издава дуплекс во Дебар Маало
Дебар Маало

шифра: 194

Се издава нов стан во Кисела Вода
Кисела Вода

шифра: 193

Се издава стан во Тафталиџе
Тафталиџе

шифра: 192

Се издава наместен трособен стан во Центар
Центар

шифра: 191

Се издава стан во Дебар Маало
Дебар Маало

шифра: 190

Се издава стан во Мида трособен
Карпош 2

Корисни инфомации | Блог

Најчесто поставувани прашања
Новите услови од „Купи куќа, купи стан” ќе ја стимулира продажбата на станови
Владата ги продолжува проектите „Купи куќа, купи стан“ и во 2020-та
Рекордна продажба на станови на Адора
Специјална понуда

Се издава луксузен стан во Комплекс Верина

шифра: 155

Цена: 1500 €

Се издава луксузен стан во Центар

шифра: 125

Цена: 550 €

Се продава стан 41м2 Козле новоградба

шифра: 119

Цена: 49200 €