Филтер по твоја мерка

Локација
Тип на недвижност
Соби
Греење
Кат
Цена
503000000
Квадратура
30m210000m2

шифра: 195

Се издава дуплекс во Дебар Маало
Дебар Маало

Цена: 370 / m2

шифра: 194

Се издава нов стан во Кисела Вода
Кисела Вода

Цена: 270 / m2

шифра: 193

Се издава стан во Тафталиџе
Тафталиџе

Цена: 300 / m2

шифра: 192

Се издава наместен трособен стан во Центар
Центар

Цена: 350 / m2

шифра: 191

Се издава стан во Дебар Маало
Дебар Маало

Цена: 270 / m2

шифра: 190

Се издава стан во Мида трособен
Карпош 2

Цена: 300 / m2