Се издава нов стан во Тафталиџе

Галерија

Шифра: 185
Локација:
ЦЕНА

250 €

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Други недвижности во:

шифра: 193

Се издава стан во Тафталиџе
Тафталиџе

шифра: 189

Се продава трособен стан во Тафталиџе
Тафталиџе

шифра: 177

Се издава стан во Тафталиџе со гаража
Тафталиџе

шифра: 165

Се издава празен стан во Diamond Garden
КарпошТафталиџеТафталиџе 2

ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

шифра: 110

Се издава стан во Тафталиџе
Тафталиџе

ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

шифра: 109

Се издава стан во Тафталиџе
Тафталиџе