Се издава стан во Аеродром блиску до Железничка

Галерија

Шифра: 180
Локација:
ЦЕНА

250 €

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Други недвижности во:

шифра: 186

Се издава стан во Аеродром трособен со паркинг
Аеродром

шифра: 178

Се издава четворособен стан со вкупно 4 кревети во Мичурин
АеродромМичурин

шифра: 175

Се издава модерен стан во Аеродром со гаража
Аеродром

шифра: 160

Се изнајмува стан во Аеродром
Аеродром

шифра: 159

Се издава стан во Аеродром
АеродромМичурин

шифра: 158

Се издава гарсоњера во Аеродром
Аеродром