Се продава плац градежно земјиште во Влае

Галерија

Шифра: 139
Локација:
ЦЕНА

160000 €

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Други недвижности во:

шифра: 140

Се продава светол модерен стан во Влае
Влае