Се продава стан во Карпош 4 52м2

Галерија

Шифра: 143
Локација: ,
ЦЕНА

41000 €

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Други недвижности во: ,

шифра: 166

Се издава празен трособен стан кај Мида
КарпошКарпош 1

шифра: 165

Се издава празен стан во Diamond Garden
КарпошТафталиџеТафталиџе 2