Се продава стан кај Универзална Сала

Галерија

Шифра: 173
ЦЕНА

104400 €

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Други недвижности во: ,

шифра: 192

Се издава наместен трособен стан во Центар
Центар

шифра: 179

Се издава стан кај Буњаковец
БуњаковецЦентар

шифра: 176

Се издава гарсоњера во Капиштец
КапиштецЦентар

шифра: 174

Луксузен стан во строг Центар
БуњаковецДебар МаалоУниверзална СалаЦентар

шифра: 168

Се издава гарсоњера во Центар
Центар

шифра: 172

Се издава стан во Центар
БуњаковецУниверзална СалаЦентар