Филтер по твоја мерка

Локација
Тип на недвижност
Соби
Цена
503000000
Квадратура
30m210000m2

шифра: 189

Се продава трособен стан во Тафталиџе
Тафталиџе

Цена: 65000 / m2

шифра: 174

Луксузен стан во строг Центар
БуњаковецДебар МаалоУниверзална СалаЦентар

Цена: 550 / m2

шифра: 173

Се продава стан кај Универзална Сала
Универзална СалаЦентар

Цена: 104400 / m2

шифра: 169

Се продава стан во Козле
Козле

Цена: 115200 / m2

шифра: 143

Се продава стан во Карпош 4 52м2
КарпошКарпош 4

Цена: 41000 / m2

шифра: 140

Се продава светол модерен стан во Влае
Влае

Цена: 52500 / m2