ЗА НАС

Агенцијата за недвижности LivIn е агенција за посредување при промет со недвижности. Нашата визија е да ви понудиме професионална и стручна услуга во област на продажба и изнајмување, а наша цел се задоволни клиенти. Доколку имате било какви прашанја во врска со посредување при продажба или изнајмување на имот можете да го контактирате нашиот тим телефонски или преку е-пошта.

УСЛУГИ КОИ ГИ НУДИМЕ

  • Посредување при продажба
  • Посредување при закуп
  • Бесплатен совет за процесот  на промет со недвижности