Се издава стан во Капиштец

Галерија

Шифра: 230
Локација:
ЦЕНА

350 €

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Други недвижности во:

шифра: 217

Се издава трособен стан во Капиштец
Капиштец

шифра: 205

Се издава стан во Капиштец
Капиштец

шифра: 204

Се издава стан во Капиштец
Капиштец

шифра: 176

Се издава гарсоњера во Капиштец
КапиштецЦентар

ЗА ПРОДАЖБА

шифра: 113

Се издава стан во Капиштец
Капиштец

ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

шифра: 101

Стан во Капиштец во мини зграда
Капиштец