Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК), на  Адора инженеринг, компанија член на ССК и честита за рекордната продажба на станови во рамки на 5. меѓународен саем на недвижности во Скопје, како и за доделената награда – опремување на нов дом. Чест и задоволство ни е што успешни компании се дел од ССК.

Ви посакуваме многу успеси и во иднина.

Сојуз на стопански комори на Македонија