Филтер по твоја мерка

Продажба или Издавање
Локација
Тип на недвижност
Соби
Греење
Кат
Цена
503000000
Квадратура
30m210000m2

шифра: 236

Се издава стан во Карпош 2
Карпош 2

Цена: 222 / m2

шифра: 235

Се издава стан во Центар
Центар

Цена: 270 / m2

шифра: 234

Се издава стан во Центар
Центар

Цена: 270 / m2

шифра: 233

Се издава стан во Дебар Маало
Дебар Маало

Цена: 270 / m2

шифра: 232

Се издава стан на Рузвелтова
Карпош 1

Цена: 300 / m2

шифра: 231

Се издава стан позади Универзална Сала
Универзална Сала

Цена: 280 / m2

шифра: 230

Се издава стан во Капиштец
Капиштец

Цена: 350 / m2

шифра: 229

Се издава стан кај Веро Тафталиџе
Тафталиџе

Цена: 350 / m2

шифра: 228

Се издава стан во Тафталиџе
Тафталиџе

Цена: 990 / m2

шифра: 227

Се издава трособен стан во Дебар Маало
Дебар Маало

Цена: 220 / m2